Waarom

In alles wat wij doen werken we aan een wereld met een optimale kwaliteit van leven voor huidige en toekomstige generaties!

“Is Mourik klaar voor de toekomst?” “Een altijd veranderende business; hoe wapenen wij onze organisatie daar tegen?” “Welke trends komen op ons af, en hoe gaan wij hier mee om?”

Gevestigde organisaties binnen verschillende branches hebben de disruptie binnen hun markt niet zien aankomen. Slachtoffers met klinkende namen als Nokia, Kodak, Blackberry, en dichterbij huis Imtech, V&D en de Blokker. Bedrijven waar nu alleen nog aan wordt gedacht al was het grootmoeders draadjesvlees.

Disruptie…. het nog ongrijpbare, het idee dat in korte tijd concreet wordt, en vooral de huidige markt op zijn grondvesten doet laten schudden. De oude wereld, tot verbazing van de initiatiefnemers, staat verlamd toe te kijken en laat de disruptieve organisaties het roer overnemen. Denk: Tesla, Airbnb, Spotify, Booking.com.

Nokia CEO eindigde zijn laatste speech met :
“We didn’t do anything wrong, but somehow, we lost”.

InnovationTeam!

Mourik staat sinds jaar en dag voor innovatief en ondernemend. Niet de grootste, wel de beste! Maar zijn wij klaar voor de toekomst?

Door de groei van de afgelopen jaren is er een noodzaak gekomen voor het herpositioneren van innovatie, vernieuwing en samenwerken. Het Innovatieteam is in het leven geroepen om hieraan een nieuwe invulling te geven.

 

Onze visie!

The “Why” – In alles wat wij doen werken we aan een wereld met een optimale kwaliteit van leven voor huidige en toekomstige generaties.
The “How”- Wij bedenken, creëren en realiseren uitzonderlijke projecten met een maximale toegevoegde waarde.
The “What” – Wij zorgen voor waterkeringen van wereldniveau, een ultieme leefomgeving, hoogwaardige mobiliteitsoplossingen en ongeëvenaarde industriële dienstverlening wereldwijd.

De hernieuwde visie en strategie, gericht op innovatie en vernieuwing is geformuleerd, en een helder toekomstbeeld is gecreëerd. Het Innovatieteam wil hiermee de continuïteit van Mourik waarborgen, haar relevantie aantonen binnen de markt en vernieuwend blijven binnen de internationale werkomgeving waarin Mourik opereert.

Om de disruptie (voor) te zijn!

Samen gaan we dit doen!

In september 2016 is in samenwerking met de leden van de Raad van Bestuur een gezamenlijke visie uiteengezet.

Rimco de Groot, lid van de Raad van Bestuur: “Innoveren, vernieuwen & samenwerken moet in je DNA zitten; hiervoor gaan we het juiste klimaat creëren!

Begin oktober 2016 is er een inspirerende sessie met collega’s georganiseerd, die zeer succesvol is verlopen.

The story continues!

De vernieuwde en gezamenlijke visie is tot stand gekomen. Deze visie, samen met de missie en de strategie van Mourik wordt met enthousiasme en gedrevenheid door het InnovatieTeam uitgedragen en uitgevoerd……as we speak!

De resultaten, de ontwikkelingen, nieuwe inzichten….volg het op onze blog!

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer dan alleen volgen? Doe mee.
Alleen ben je snel, samen komen we verder! Wanneer gaan wij samen werken?

Laat het ons weten!

The future is ours, imagine what`s next!

thefuture@mourik.com | 0184-667200