Kennis maken met de haven door onze ogen tijdens de Rotterdam Port Intro

Donderdag 18 mei hebben wij een mooie dag beleeft. Eigenlijk was het een gewone werkdag. Wij mochten echter Menno, student aan de Hogeschool Rotterdam, meenemen om te laten zien hoe gaaf het werken in het havengebied is. Dit in het kader van de Rotterdam Port Intro, een initiatief van de Jong Havenvereniging.

Dit is wat Menno over de dag zei:

“Gisteren heb ik samen met Stijn en Pim een onwijs leuke dag gehad. Zij hebben mij kennis laten maken met de duurzame visie en de bijbehorende innovatieve projecten van Mourik. Zij hebben mij zeker enthousiast gemaakt voor een carrière in de haven en misschien wel bij Mourik als de kans er komt in de toekomst!”

We zijn op een van onze petrochemische locaties geweest. Op de RDM campus hebben we het onder andere met de gemeente Rotterdam over duurzame oplossingen gehad en zagen we de trainingsfabriek in aanbouw. Daarna weer snel de auto in voor een seminar over duurzaamheid in de bouw, waar Maurits Groen, duurzaamheidsman van het jaar, een inspirerend verhaal vertelde.

IMG_0002

Volgens mij is het wel gelukt om ons enthousiasme over te brengen, ook al waren we uiteindelijk erg laat bij het afsluitende evenement van de Jong Havenvereniging 🙂 Maar dat mocht de pret niet drukken.

 

 

 

Eén gedachte over “Kennis maken met de haven door onze ogen tijdens de Rotterdam Port Intro”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s