Beyond! 4: RealDrives, Inspiratie & Kennisdeling

23-11-2016 heeft alweer de 4e editie van Beyond! plaats gevonden. Beyond! staat voor, jong denkende mensen verbinden en voorzien van inspiratie & innovatie. Deze editie heeft plaats gevonden in het prachtige Dordrecht te Villa Augustus. Deze dag stond onder leiding van Leanda Bogaards, Jacky van Driel & Bas van  Andel. Zij hebben hier een top dag van gemaakt. Complimenten hiervoor!

29150432

De dag zelf stond in het teken van jezelf leren kennen, om vervolgens goed samen te kunnen werken. Daarom zijn we begonnen met een RealDrives test. Onder de bezielende leiding van Rob van Kouwen hebben we inzicht en toelichting gekregen. Om vervolgens met elkaar hierover te gaan sparren. Inzichten zijn geboren & mensen zijn uit hokjes gekropen. Heel mooi en ook bijzonder om dit te zien gebeuren!

Na dit inzicht zijn we verdeeld in meerdere groepen om vervolgens op speurtocht door Dordrecht te gaan. Gewapend met een kaart, een paar aanwijzingen en vragen met puzzelstukjes als prijs zijn we op pad gestuurd. Na een uitdagende zoektocht met een spannende ontknoping. Zijn we getrakteerd op een heerlijk diner in het centrum van Dordrecht. Deze inspirerende en zeker ook actieve dag gaat ons nog lang bijblijven! Tot de volgende Beyond!

The Future is Ours, Imagine what`s next! 😉
thefuture@mourik.com

2 gedachten over “Beyond! 4: RealDrives, Inspiratie & Kennisdeling”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s